Har du tidligere kjøpt ett av våre nettkurs?

Korona har vært svært utfordrende for Sykurs.no. Ikke kunne vi ha fysiske kurs, og salget av nettbaserte kurs falt helt sammen. Samtidig økte kostnadene for serverleie, programvare osv. betydelig. Til slutt ble jeg dessverre bare nødt å legge ned nettkursene.

Hvis du har kjøpt et kurs tidligere kan du forstsatt logge deg inn og se på dette. Mer informasjon finner du nedenfor.

Jeg takker alle dere som har kjøpt et nettkurs og ønsker lykke til med sømhobbyen.

Vennlig hilsen
Susanne fra Sykurs.no


Slik får du sett dine nettkurs:


Ifølge våre betingelser (som du har godtatt da du meldte deg på) har du krav på å ha tilgang til kurset i 6 måneder. Siden 9.9.2021 er det ikke lengre mulig å melde seg på nettkurs, men alle som har kjøpt kurs tidligere kan logge seg inn og se på sine kurs fram til  31. mars 2022. Etterpå vil kursene ikke lengre være tilgjengelige.

Slik får du logget deg inn:

  • Gå først til Coursecraft sin side
  • Så trykker du på det blå login-feltet øverst til høyre
  • Så kan du logge deg inn slik du alltid har gjort. Bruk enten din e-postadresse og ditt passord eller logg inn med sosiale medier.
  • Får du ikke logget deg inn. Dette skyldes for oftest feil passord. Be om et nytt passord. Får du fortsatt ikke logget deg inn? Ta kontakt!

Utdrag fra våre betingelser som du godkjente da du kjøpte et nettkurs: 

Firmaet Sykurs.no / SewSanne er ansvarlig for innholdet i nettkursene som de tilbyr. Utover det gjelder betingelsene til firmaet Coursecraft som hoster våre kurs. Vi garanterer at du har tilgang til kurset i minst 6 måneder etter betalingsdato. Skulle det skje at kursinnholdet ikke lenger er tilgjengelig innen denne perioden vil Sykurs.no / SewSanne gjøre sitt ytterste for å flytte kursene til en ny server eller tilbakebetale kursavgiften. Korte nedetider av serveren kan enkelte ganger forekomme og gir ikke rett til refusjon av kursavgiften.