Oversikt over norske sybutikker

Vi tar gjerne imot tips om flere butikker!

Abby's tekstiler

Abby's tekstiler selger forskjellige typer stoffer, men hovedtyngden ligger hos bekledningsstoffer, ikke minst stretch jersey. 

Cotton Candy

Cotton Candy har spesialisert seg på egyptiske bomullsstoffer. De har en nettbutikk og man kan også besøke lageret (etter avtale). 

Designstoff

Dette er en nettbutikk som selger litt blandete drops. Det som skiller den fra andre butikker er en del morsomme retrostoffer.

Embertex

Embertex i Mjøndalen er en kombinasjon av symaskinbutikk, kurssenter og stoffbutikk. De har et stort utvalg av stoffer.

Frøken Brekke

Frøken Brekke holder til i Bodø og har både fysisk butikk og en nettbutikk. Utvalget er størst på stretchstoffer

Frøyum Søm & Design

Denne fysiske butikken finner du i Stjørdal. De selger en god del forskjellige stoffer.

Lillestrøm Sysenter

Lillestrøm sysenter har en stor fysisk butikk. I nettbutikken selger de kun en liten del av det de har i butikken. Det som er spesielt i nettbutikken er utvalget av gardin- og møbelstoffer

Ministing

Ministing selger litt hobbyprodukter og en del stoffer.

Nominette

Her får du kjøpt merkelapper av alle slag. Du kan også designe de selv.

Nothernquilts

Nothernquilts har en butikk i Steinkjær og en nettbutikk. De har spesialisert seg på alt du trenger til å drive med lappeteknikk.

Rainbow Textil

Hos Rainbow Textil i Oslo (og i nettbutikken) får du kjøpt svært mange typer stoffer. Blant annet også en del tekniske stoffer, som ellers er vanskelige å få kjøpt i Norge. De selger også bunadsstoffer.

Saab Tekstil

Saab Tekstil holder til på Grønland i Oslo. Butikken har et stoffutvalg som minner litt om eventyrene i 1001 natt. 

Skaar Tekstil

Dette er nettbutikken for deg som ønsker å kjøpe ullstoffer til både bunader, vikingklær og andre klær. Du får også kjøpt lin og en del andre produkter for å sy folkedrakter.

Solberg Spinderi

I denne nettbutikken får du først og fremst kjøpt linstoffer til bunadssøm og bomullsstoffer til blant annet busseruller. Stoffene blir produsert i Norge. 

Stoffbutikken 

Denne butikken ligger i Skjeberg og har også en nettbutikk. Du får kjøpt alle typer stoffer, men hovedtyngden ligger nok på stretchstoffer/jersey. 

Stoffdronning

Stoffdronning har en butikk i Kristiansand og en nettbutikk. Butikken solger alle typer stoff, en god del sytilbehør, og ikke minst også lappestoffer. 

Stofflykke

Stofflykke er en nettbutikk som har spesialisert seg på stretchstoffer/Jersey.

Stoff og Stil

Stoff og Stil har flere butikker i Norge og en stor nettbutikk. Her får du kjøpt både rimelige og dyre stoffer. Stoff og Stil selger også egne snittmønstre. Utvalget for de som driver med lappeteknikk er noe begrenset.

Sykurs.no

Her selges det iblant overskuddsmaterial fra kursvirksomhet til sterkt nedsatt pris og utstillingsmodeller til selvkost. Det annonseres på Facebook når det er salg på dette.

Sømsenteret

Sømsenteret har både nettbutikk og butikker i Oslo og Gjøvik. De selger først og fremst bekledningsstoffer, både til barn og voksne.