Ofte stilte spørsmål - snittmønstre


Hva slags vanskelighetsgrad har mønstrene?

Mønstrene har tre vanskelighetsgrader:

  • Nybegynner - Disse mønstrene passer for deg med veldig liten syerfaring. 
  • Litt øvet - Disse mønstrene passer for deg som har sydd noen få enkle prosjekter før. 
  • Middels - Du har allerede sydd en del prosjekter og er kjent med de vanligste sybegrep. Du kan jobbe nøye og synes det er overkommelig når et syprosjekt består av en del deler. 


Jeg kan ikke bruke en symaskin, vil jeg kunne sy tingen i snittmønsteret?

Nei, du må kunne tre symaskinen din, vite hvordan man innstiller forskjellige sømmer, hvordan man bytter syføtter og lignende. Vi anbefaler deg å ta det nettbaserte kurset "Kom i gang" først, for å bli kjent med din symaskin.


Kan du fortelle mer om SewSanne sine snittmønstre?

Gjerne det! Våre mønstre består av en syveiledning med illustrasjoner og bilder, samt maler og snittmønstre. Mønstrene og malene kan skrives ut på en vanlig hjemmeskriver. De fleste av mønsterdelene har plass på et enkelt A4-ark. Til større deler må du sette sammen inntil seks ark. Det finnes symboler på arkene som gjør det enkelt å sette sammen arkene.


Får man kun kjøpt nedlastbare mønstre (pdf) eller er det også mulig å kjøpe mønsteret i papirform.

Foreløpig selger vi mønstrene kun som pdf-mønstre. 

Jeg har mistet mønsteret mitt. Kan jeg laste det ned på nytt?

Hvis du har kjøpt mønsteret hos Coursecraft kan du logge deg inn med ditt brukernavn og passord og laste ned mønsteret på nytt. På andre salgssteder gjelder det egne betingelser.

Er det lov å selge ting som er sydd etter et mønster fra Sewsanne?

Det kan du gjerne gjøre, men det forutsetter at du har sydd hele prosjektet selv. Du må i tillegg feste en lapp, der det står: Modell: Copyright - SewSanne by Sykurs.no


Jeg har kjøpt et mønster tidligere, men får ikke logget meg inn lengre. Hva gjør jeg nå?

Innloggingsproblemer skyldes nesten utelukkende feil passord. Bestill derfor et nytt passord og prøv å logge deg inn på nytt. Brukernavnet er din e-postadresse. 

En sjelden gang skyldes innloggingsproblemer at det er mange samtidig inne hos Coursecraft. Prøv gjerne igjen 10 minutter senere. 

Fortsatt problemer? Ta kontakt!